Bij de renovatie van onze tuin zijn wij door Hoveniersbedrijf Den Braven uitstekend geholpen. Kwaliteit tegen redelijke prijs leveren staat bovenaan en daarbij; het moet goed zijn. Is flexibel en betrouwbaar. Denkt mee met de klant en adviseert wat wel, niet of beter kan. Het is hartverwarmend om een tuin te krijgen zoals je die voor ogen had.

Familie De Leeuw

Toen de Prunusboom bij ons in de voortuin helaas was doodgegaan en er een hovenier nodig was om de boom te verwijderen om er daarna iets nieuws te kunnen planten werden wij door onze overbuurvrouw geattendeerd op Hoveniersbedrijf den Braven. Het bleek voor Rory geen probleem om ook ons aan zijn 'Haagse' klantenlijst toe te voegen. Tot volle tevredenheid onderhoudt hij onze tuin nu al jarenlang. En ook voor 'extra' klussen zoals het onlangs vervangen van de ligusterhaag door een klimop op raster hebben wij succesvol een beroep op hem kunnen doen. Wij houden van onze tuin en dan is het fijn om advies en suggesties te kunnen krijgen van en te bespreken met diegene die het werk zelf uitvoert.

Familie Bakker

In samenspraak met Rory den Braven hebben we een mooi nieuw grasveld met speelse afscheiding en sinds vorig jaar een mooi “Douglas” houten tuinhuis, waar we iedere dag van genieten. Prima gedaan.

Ronald Jonkman, Vlaardingen